Vene Ruotsista? 

Koivukivi kuljettaa veneesi Ruotsista

Harkitsetko veneen tuontia Ruotsista ? Edullinen kruunun kurssi houkuttaa tällä hetkellä veneen tuontiin lahden toiselta puolelta. Koivukivi on tuonut lukemattomia veneitä suomalaisille omistajille eri puolelta Ruotsia.

Edulliset sopimushintamme suomalaisten laivayhtiöiden kanssa mahdollistavat nopean ja kustannustehokkaan kuljetuksen veneellesi.

Edullisimmillaan kuljetus on Tukholman alueelta Turun ja Naantaliin satamiin. Toimitamme veneen tarvittaessa aina sen kotisatamaan asti.

Vene Ruotsista - pyydä tarjous !

Kun sopiva vene on löytynyt, voi veneen käydä tarkistamassa itse tai käyttää paikallista veneentarkastajaa, etenkin jos myyjä on yksityishenkilö. Venettä tarkastaessa tulee aina pyytää, että vene nostetaan ylös vedestä. 

Toisin kuin Suomessa on Ruotsissa useilla alueilla myrkkymaalien käyttö kielletty. Suosittelemme veneen pohjanpesun sopimisesta myyjän kanssa ennen kuljetusta. Tämä helpotaa samalla veneen pohjan tarkastusta ja myöhempää maalausta, jos myrkkymaalia halutaan käyttää.

Kun sitova kauppasopimus on syntynyt, sovitaan myyjän ja ostajan kesken noutopäivä ja satama, josta vene noudetaan. Vakuutus on syytä ottaa ennen veneen luovutusta. Vakuutusta varten tarvitaan veneen ja moottorin sarjanumerot.