Pähkinänkuoressa

Koivukivi on osa vakavaraista Data-Systems yhtiötä. Koivukivi sai alkunsa pienimuotoisesta maanrakennustoiminnasta ja olemme myöhemmin laajentaneet tuottamaan nosto- ja kuljetuspalveluita. Erityisosaamistamme on veneiden nosto- ja kuljetuspalvelut siihen suunnitellulla ilmajousitetulla ajoneuvolla ja veneenkuljetuslavetilla.


Tavoitteemme on tuottaa kohtuuhintaisia palveluja ja hyödyntää kevyen organisaation nopeaa reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Ympäristöystävällinen Euro6 päästönormit täyttävä kalusto näkyy asiakaalle edullisempana hintana ja ympäristöystävällisenä kuljetuksena.


Yrityksellämme on Traficomin myöntämä liikennelupa. Kalustomme ja nosturimme ovat aina asianmukaisesti katsastettu. Kuljettajillamme on voimassa olevat ammattipätevyys- ja asennusnosturi, työturva, ja EA-koulutukset.


Yrittäjän tervehdys


Olen toiminut yrittäjänä perheyhtiössämme Data-Systemssissä ja valmistuin ammattilentäjäksi vuonna 2007. Veneily, saaristossa ja luonnossa liikkuminen on ollut aina lähellä sydäntä. Toimin myös huviveneiden runko- ja vuosikatsastajana.

Loputon innokkuus koneita ja laitteita kohtaan laajensi toimintaamme aluksi maanrakennukseen ja nyt myös nosto- ja kuljetuspuolelle.

Oli tarpeenne pieni tai suuri - meiltä saat aina reipasta ja rehtiä palvelua

Niklas Björkstén